ISU Calarasi – Buletin informativ

Media 11:15 am - 6 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru ISU Calarasi – Buletin informativ

Intervenție la incendiu

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Călărași a intervenit în localitatea Ștefan Vodă, pe strada Zambilei, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violență la nivelul bucătăriei unei locuințe

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (frigider)

Pompierii militari au intervenit rapid și au reușit să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 de lei, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 4.000 de lei

În data de 05.06.2013, ora 17.29, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitați, prin intermediul apelului unic de urgență 112, să acționeze pe raza localității Ștefan Vodă, pe strada Zambilei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul bucătăriei unei locuințe, proprietate individuală, aparținând lui Valentin N.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu violență și mult fum la nivelul bucătăriei, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la fața locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unu aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (frigider).

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași s-a deplasat la această intervenție cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, de capacitate mărită (SCANIA), acționând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute.

În urma incendiului au ars: aparatură electrocasnică. elemente de mobilier, o ușă și un toc de geam, fiind totodată deteriorați din cauza fumului emanat de ardere toți pereții locuinței.

Valoarea pagubelor a fost estimată în acest caz la valoarea de 4.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 70.000 de lei, totodată limitându-se posibilitatea extinderii incendiului la celelalte bunuri din imediata apropiere.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” Călărași

Plt. maj. Tătăranu Ștefan-Ovidiu – Telefon: 0758236044 / 0723208850

Comentariile sunt inchise.