ISU Călărași – Buletin informativ

Media 2:59 pm - 22 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru ISU Călărași – Buletin informativ

Intervenție SMURD cu descarcerare

Grav accident rutier pe DN 4 soldat cu o persoană decedată

Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitate să acționeze pe raza localității Buciumeni, pe DN 4, la km 31,  pentru preluarea și acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale unui accident rutier

În data de 21.01.2014, ora 07.42, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112, să intervină pe raza localității Buciumeni, pe DN 4, la km 31, pentru preluarea și acordarea primului ajutor mai multor persoane, victime ale unui grav accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, un autocamion și două autoturisme.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea a două persoane rămase blocate într-un autoturism înmatriculat în București (cel mai afectat în urma accidentului), în care se aflau 5 persoane (3 bărbați și 2 femei).

Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare, foarfecele și depărtătorul hidraulic, pentru tăierea stâlpilor laterali ai autoturismului în vederea extragerii celor două victime rămase încarcerate: Gheorghiță I. (conducător auto) care prezenta traumatisme la nivelul membrelor și Carmen D. (pasageră) care nu mai prezenta semne vitale, fiind declarată decedată de către un echipaj S.A.J.  

Echipajul de prim ajutor SMURD a acordat îngrijiri în cazul a două victime ale accidentului (ambele pasagere în autovehicul), Ionel V., în vârstă de 29 de ani și Mircea S., în vârstă de 36 de ani, ulterior aceștia fiind transportați la spital.

Celelalte victime ale accidentului au primit îngrijiri din partea ambulanțelor S.A.J.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Știrbei” Călărași

Plt. maj. Tătăranu Ștefan-Ovidiu – Telefon: 0758236044 / 0723208850

Comentariile sunt inchise.