IPJ Călăraşi – Buletin informativ

Media 12:38 pm - 21 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călăraşi – Buletin informativ

Accidente rutiere

La data de 20 septembrie a.c., ora 13.50, V. Florin, de 36 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, a condus autovehiculul marca Ford Tranzit Furgon, pe D.J. 403, în afara comunei Luica. Pe fondul unor defecţiuni tehnice, autovehiculul a intrat în derapaj şi, părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui Z. Ştefan, de 41 ani, rănirea uşoară a conducătorului auto, a lui Z. Elena, de 41 ani, şi a lui V. Aurel, de 62 ani, toţi din comuna Curcani, pasageri în autoturism.

Poliţiştii au constatat, în urma testării cu aparatul etilotest, că şoferul nu consumase alcool. Acesta poseda permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

*

În ziua de 20 septembrie a.c., ora 18.00, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Solenza, pe D.N. 3B, în interiorul comunei Roseţi, judeţul Călăraşi, A. Adrian, de 32 ani, din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, a surprins şi accidentat uşor pe G. Ştefan, de 68 ani, din comuna Roseţi, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

*

În ziua de 20 septembrie a.c., ora 20.00, pe D.N. 3B, în afara  localităţii Roseţi, R. Florin, de 24 ani, din municipiul Călăraşi, a condus autoturismul marca Opel, şi a surprins şi a accidentat mortal pe M. Ştefan, de 80 ani, din comuna Roseţi, care se afla staţionat D.N. 3B, lângă bicicleta personală, pe timp de noapte, fără a avea îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante şi fără ca bicicleta să fie echipată corespunzător circulaţiei pe timp de noapte.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii evenimentului rutier. 

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, constatate de poliţişti

La data de 20 septembrie a.c., ora 12.00, Postului de poliţie Perişoru a fost sesizat de C. Dorinel, de 42 ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier pe un drum comunal din satul Tudor Vladimirescu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că a avut loc un impact între un autoturism marca Dacia, condus de C. Dorinel, de 42 ani, din comuna Perişoru, şi un tractor agricol, condus de B. Mihail, de 36 ani, din aceeaşi localitate.

Conducătorul tractorului nu posedă permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredinţat de proprietarul acestuia, B. Ilie, de 42 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi încredinţarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Conducătorului autoturismului Dacia i-a fot reţinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate.

*

În seara de 20 septembrie a.c., ora 22.30, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Tămădău au oprit în trafic un autoturism marca Opel, condus de D. Mihai, de 21 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare ale autoturismului este expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentariile sunt inchise.