IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 2:54 pm - 25 ianuarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă
Dragalina – angajat, cercetat sub aspectul infracțiunii de delapidare
 
Agenți de poliție din Dragalina au prins în flagrant, în ziua de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 11.20, pe DN 3A, pe raza satului Drajna Nouă, pe O. Constantin, de 63 ani, și pe V. Nicolae, de 23 ani, ambii din comuna Dragalina, care transportau cu două cărucioare 40 de pui. La apariția polițiștilor, cei doi bărbați au încercat să fugă.
 
În urma primelor verificări efectuate și potrivit declarației celor două persoane, a rezultat că, în baza unei înțelegeri prealabile, au cumpărat cei 40 pui de la M. Aramis, de 40 ani, din Buzău, conducător auto și gestionar la o societate comercială din Buzău. Acesta a sustras marfa din autocamionul încărcat înainte de la o fermă din comuna Perișoru, județul Călărași.
 
Prejudiciul a fost recuperat și predat societății păgubite, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de delapidare.
 
·                  
 
Frumușani – dosar penal pentru conducere fără permis
 
În ziua de 24 ianuarie a.c., ora 15.40, pe D.N. 4 – Frumușani, polițiștii au depistat în trafic pe M. Marian, de 42 ani, din comuna Frumușani, județul Călărași, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Super Nova fără a poseda permis de conducere.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană care u posedă permis de conducere.
 
·                           
 
 
Călărași – accident, soldat cu rănirea ușoară a două persoane
 
În ziua de 24 ianuarie a.c., ora 16.51, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia pe D.N. 3B, din direcția Călărași spre Canton, R. Mihai, de 76 ani, din comuna Grădiștea, pe fondul nepăstrării distanței suficiente de siguranță față de atelajul hipo, ce se deplasa în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta.
 
Din impact a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri din atelajul hipo, N. Laurențiu, de 26 ani, și P. Constantin, de 54 ani, ambii din comuna Cuza Vodă.
 
Conducătorul auto și al atelajului hipo au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentariile sunt inchise.