IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 7:33 pm - 18 octombrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Condamnat pentru conducere fără permis, depus în arest

Agenții Postului de Poliție Fundeni au pus în aplicare, în ziua de 17 octombrie a.c., mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel București pe numele lui S. Ionuț, de 27 ani, din comuna Fundeni, județul Călărași, care a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași în vederea depunerii în arest.


Călărași – prinși în flagrant, la furat din hipermarket

În după-amiaza de 17 octombrie a.c., ora 16.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași și jandarmi, cu sprijinul agenților de pază ai unui hipermarket din Călărași, au prins în flagrant pe M. Elena, de 13 ani, pe M. Ion, de 23 ani, pe G. Vasile, de 25 ani, și pe Z. Georgiana, de 17 ani, toți din Călărași, care au sustras din magazin mai multe produse ( 9 sticle cu băuturi alcoolice, produse de papetărie și 12 baterii ) în valoare totală de 820 lei.
Bunurile erau ascunse asupra suspecților, sub haine și în poșetele femeilor, trecând de casa de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


DN 3 B – Borcea – prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului

În seara de 17 octombrie a.c., ora 22.55, polițiștii l-au depistat pe I. Traian, de 36 ani, din Călărași, în timp ce conducea, pe D.N. 3B, în comuna Borcea, un autoturism marca Skoda, având o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.


Ulmeni – conducerea autovehiculelor de persoane aflate sub influența alcoolului, sancționată de polițiști

În seara de 17 octombrie a.c., ora 2040, agenții de poliție au depistat, pe raza comunei Ulmeni, un autoturism marca Dacia Logan, condus de I. George, de 40 ani, din localitate, care a prezentat, la testarea cu aparatul etilotest, o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Comentariile sunt inchise.