IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 10:55 am - 26 august, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Roseți – minor, nesupravegheat, accidentat ușor

În ziua de 24 august a.c., ora 10:25, L. Cătălin, de 28 ani, din comuna Unirea, județul Călărași, a condus o autoutilitară, pe D.N. 3B, pe raza comunei Roseți, și a accidentat ușor un copil de 5 ani, din localitate, care, fiind nesupravegheat, a traversat drumul public prin loc nepermis.
Victima a fost transportată la un spital din București, pentru investigații medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză sunt continuate cercetările pentru determinarea tuturor cauzelor producerii accidentului.


Călărași – accident, produs pe fondul neacordării de prioritate

În dimineața de 25 august a.c., ora 05.14, D. Dumitru, de 39 ani, din comuna Buda, județul Buzău, a condus un microbuz, pe strada Eroilor, din municipiul Călărași, și, la intersecția cu strada București, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de C. Iulian, de 27 ani, din comuna Modelu, județul Călărași, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public.
Din accident au rezultat vătămarea corporală gravă a lui B. Dobrița, de 62 ani, din comuna Valea Râmnicului, județul Buzău, și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, a lui I. Angelica, de 45 ani, din Râmnicu Sărat, județul Buzău și a lui R. Marin, de 35 ani, din comuna Racovițeni, județul Buzău, pasageri în microbuz.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Vasilați – moped, condus de un tânăr care nu posedă permis

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat în trafic, pe raza localității Vasilați, în seara de 24 august a.c., ora 18:00, un moped, condus de M. Vică, de 17 ani, din București, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


Un bărbat, aflat sub influența alcoolului, a fost prins de polițiști în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără să posede permis

În noaptea de 25/26 august a.c., ora 02.30, agenți din cadrul Postului de Poliție Ciocănești, au oprit, pe D.N. 31, o motocicletă marca Suzuki, condusă de C. Viorel, de 31 ani, din localitate.
Verificările efectuate au relevat că motocicleta era neînmatriculată, iar bărbatul care o conducea nu posedă permis de conducere și prezenta o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, urmând să fie propusă soluție prin parchet.


Cuza Vodă – identificați de polițiști, după ce au sustras mai multe baloturi de lucernă

Polițiștii Postului de Poliție Cuza Vodă, sesizați în după-amiaza de 24 august a.c., de S. Oana, de 25 ani, cu privire la sustragerea mai multor baloturi de lucernă, în valoare de 500 lei, aflate pe un teren extravilan, au demarat investigațiile în cauză, care au condus la identificarea persoanelor suspectate de furt.
N. Valentin, de 23 ani, și doi minori cu vârste de 15, respectiv 13 ani, toți din comuna Cuza Vodă, sunt suspectați de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

Comentariile sunt inchise.