IPJ Călăraşi – autoturism furat, depistat în trafic de poliţişti

Media 2:55 pm - 22 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călăraşi – autoturism furat, depistat în trafic de poliţişti

Poliţiştii au oprit în trafic un autoturism, sustras cu puţin timp înainte, din parcarea unui bloc din municipiul Călăraşi/tânărul de 17 ani, care-l conducea, nu posedă permis de conducere

Agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au oprit în trafic, în această noapte, în jurul orei 03.50, pe strada Plevna, autoturismului marca Dacia 1300, al cărui conducător auto a fugit imediat.

Pasagerul, care îl însoţea, a fost prins de poliţişti şi identificat în persoana lui N. Şancar, de 21 ani, din municipiul Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta, împreună cu C. Emanuel, de 17 ani, din Călăraşi, au sustras autoturismul din parcarea unui bloc de pe strada Belşugului, fiind condus de cel din urmă, care nu posedă permis de conducere.

N. Şancar a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi, unde s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cercetările sunt continuate pentru prinderea celuilalt suspect şi stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, urmând să fie luate măsuri legale în consecinţă.

Comentariile sunt inchise.