Informare privind ședința Comitetului părinților din Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași

Media 1:35 pm - 29 octombrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Informare privind ședința Comitetului părinților din Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași

Joi, 24 octombrie 2013, a avut loc ședința Comitetului părinților din Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași, prilej cu care părinții au fost informați despre rezultatele obținute de elevii școlii în anul școlar trecut.
Comisia internă de organizare a calității a prezentat materialul de analiză pentru anul școlar trecut.
Părinților li s-au prezentat cele mai proaspete informații din site-ul școlii.
Domnii Trică Dan și Stan Alin de la Centrul județean antidrog au prezentat un amplu material audio-video pe tema: ”Rolul părinților în prevenirea consumului de droguri și realizarea unei dezvoltări armonioase a copilului de vârstă școlară.”
Dl. Marin Silviu – agent șef al Poliției Călărași le-a prezentat părinților și cadrelor didactice pericolele care-i pândesc pe elevi privind securitatea și siguranța la școală și pe stradă dar și modalități unui comportament etic-civilizat în școală și-n afara ei.
Întâlnirea s-a încheiat cu acordul părinților pentru angajarea unei persoane autorizate de pază, pentru prezentarea periodică a situației școlare printr-un catalog electronic și pentru alimentarea cu apă potabilă și filtrată.
Toate aceste cheltuieli vor fi suportate cu banii colectați de Asociația părinților școlii noastre.

Comentariile sunt inchise.