I.P.J. Călărași – Buletin de presă

Media 12:03 pm - 6 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru I.P.J. Călărași – Buletin de presă

Lehliu-Gară – un bărbat a fost prins și reținut de polițiști, imediat după ce a smuls geanta unei femei                                                               

Agenți din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară, sesizați de colegii lor de la poliția transporturi feroviare despre faptul că au auzit o femeie care solicita ajutor, l-au imobilizat de îndată pe bărbatul care îi furase geanta.

Femeia le-a spus polițiștilor că, în ziua de 05 noiembrie a.c., ora 11.00, în timp ce se afla pe strada Competrolului, a fost acostată de un bărbat, care i-a smuls geanta din mână și a fugit.
 
Suspectul a fost urmărit, încercând să se ascundă în zona unei stații de autobuz, fiind însă prins de polițiști, care au recuperat și geanta victimei, în care se aflau acte și o sumă de bani. Acesta a fost identificat în persoana lui C. Ion, de 52 ani, din comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași.
 
Prejudiciul, stabilit la valoarea de 500 lei, a fost restituit victimei, O. Stela, de 59 ani, din comuna Dragalina,  județul Călărași.
 
Polițiștii l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, pe care l-au depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând ca în cursul zilei de 06 noiembrie a.c. să fie prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

·                            

 
Biciclist, accidentat mortal

În ziua de 05 noiembrie a.c., ora 18.45, B. George, de 49 ani, din municipiul Călărași, a condus o autoutilitară marca Nissan pe D.J. 304, în interiorul satului Zimbru, comuna Ulmu, și nu a păstrat o distanță suficientă față de un biciclist, care circula în față sa, accidentându-l.
 
În urma impactului, biciclistul I. Tudor, de 38 ani, din localitatea Brănești, județul Ilfov, a decedat.
 
Din primele verificările efectuate, polițiștii au constatat că biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, bicicleta nu era echipată cu  sursă de lumină sau alte elemente reflectorizante.
 
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentariile sunt inchise.