HORA MARE ÎN SIGURANŢĂ – RESPECTAŢI RECOMANDĂRILE POLIŢIŞTILOR

Media 2:29 pm - 5 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru HORA MARE ÎN SIGURANŢĂ – RESPECTAŢI RECOMANDĂRILE POLIŢIŞTILOR

Pentru siguranţa spectatorilor la Festivalul Internaţional de Folclor ,,Hora Mare, ce se va desfăşura în municipiul Călăraşi, în perioada 06 – 09 august 2015, poliţiştii recomandă:

– Aveţi grijă de bunurile pe care le purtaţi asupra dumneavoastră (bani, telefoane mobile, bijuterii, genţi), când vă aflaţi în mulţime.

– Evitaţi conflictele! Nu răspundeţi provocărilor la acţiuni cu violenţă!

– Evitaţi anturajul unor persoane cunoscute întâmplător şi nu acceptaţi să consumaţi alimente sau băutură oferite de acestea! 

– Consumul excesiv de alcool poate constitui factor de risc în provocarea de stări conflictuale sau agravarea consecinţelor acestora!

– Dacă vă deplasaţi cu autovehiculul la locul unde se organizează activităţile din cadrul festivalului, parcaţi în locurile amenajate şi nu uitaţi bunuri personale sau de valoare în maşini!

– Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi, pentru a evita să se rătăcească în mulţime!

Dacă sunteţi martori sau victime ale unor infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi primului poliţist întâlnit sau să apelaţi cu încredere numărul unic de urgenţă 112!

Comentariile sunt inchise.