Drumuri protejate în județul Călărași

Media 9:05 pm - 28 noiembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Drumuri protejate în județul Călărași

Căderile de zăpadă și viscolele ce se vor abate asupra județului Călărași în această iarnă ne vor găsi, cu siguranță, mai bine pregătiți. Una dintre cele mai importante sarcini ale administrației este aceea de a asigura fluența transporturilor de persoane, alimente și alte bunuri, în condiții de normalitate. Pentru realizarea acestui obiectiv, drumarii călărășeni au primit, în cadrul Comitetului Județean de Pregătire pentru Iarnă, sarcini clare, referitoare la întreprinderea măsurilor necesare pentru combaterea poleiului și deszăpezire.

Verificările întreprinse în teren de reprezentanții Instituției Prefectușlui confirmă că, până la acest moment, cele trei Secții de Drumuri Naționale ce își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Călărași se află în curs de instalate a parazăpezilor, în mai multe puncte de tranzit considerate nevralgice.
 
Astfel, Secția de Drumuri Naționale Călărași a instalat deja 18.620 m de parazăpezi pe partea de Nord a Autostrăzii A 2, pe sectoarele Drajna și Fetești, 640 m pe DN 3 și 340 m pe DN 21. Până la mijlocul lunii decembrie, au mai rămas de montat  6.400 m pe A 2, 450 m pe DN 3 B și 280 m pe DN 31.
 
La rândul lor, drumarii din cadrul S.D.N. București Sud au amplasat 350 m parazăpezi într-un punct problematic de pe DN 4 și alți 200 m pe DN 31. Colegii lor de la S.D.N. București Nord au finalizat deja lucrările în zona de competență, unde anumite sectoare de drum sunt protejate de 840 m parazăpezi.
 
La acest moment, Instituția Prefectului verifică și existența integrală a stocurilor de materiale și a utilajelor menționate în rapoartele înaintate de cele trei Secții de Drumuri Naționale ce activează pe raza județului Călărași.
 
INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL CĂLĂRAȘI
28.11.2012

Comentariile sunt inchise.