Cristi Dănileț: Trebuie create organisme de prevenire a corupției

Media 8:45 pm - 26 august, 2013 Comentariile sunt închise pentru Cristi Dănileț: Trebuie create organisme de prevenire a corupției

În " Mecanisme de corupție și politici anticorupție în sistemul juridic", judecătorul Cristi Danileț subliniază necesitatea instituțiilor care să se implice în prevenirea corupției.
"Pentru prevenirea corupției în rândul publicului, metodele cele mai utile sunt cele care țin de informarea și educarea acestuia, prin definirea unor termeni precum "corupția", integritatea morală, conduita corectă, educarea tinerilor, reeducarea adulților, încurajarea reacției de respingere a corupției, posibilitatea de a reclama și a sesiza abuzuri", se arată în lucrarea mai sus menționată.
Cristi Danilet este judecator din anul 1998,membru CSM din 2011. Este cunoscut drept un militant al independenței justiției, implicat în numeroase proiecte de educație juridică.
Și pentru campania noastră de informare, "Nu sunt tăcut, nu sunt corupt!", și-a manifestat disponibilitatea.

"Nu sunt tăcut, nu sunt corupt!"- Neîncredere în justiție și obișnuința de a da mită"

(sursa: www.realincalarasi.ro)

Mai mult pe: http://www.realincalarasi.ro/cititorilor-mei/cristi-danileq-trebuie-create-organisme-de-prevenire-a-corupieiq

Comentariile sunt inchise.