CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNI CU AUTOTURISME

Media 5:37 pm - 28 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru CERCETAȚI PENTRU ÎNȘELĂCIUNI CU AUTOTURISME

Poliţiştii din Bihor au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a cinci persoane bănuite că ar fi provocat un prejudiciu de peste 65.000 euro, prin înşelăciuni cu autoturisme second hand.

La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările faţă de cinci persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 72 de ani, din judeţele Bistriţa Năsaud, Cluj şi Bihor, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2010 – ianuarie 2011, cei în cauză, în calitate de reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Oradea, ar fi indus în eroare 39 de persoane fizice şi juridice, cu care au încheiat şi derulat antecontracte de vânzare – cumpărare a unor autoturisme second hand din Germania, antecontracte care, în final, nu au fost onorate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 55.300 euro şi 52.625 de lei.

Poliţiştii au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a celor în cauză. 

Comentariile sunt inchise.