Călărăşeanca IRINA POPA are nevoie de sprijinul nostru!

Media 12:26 pm - 7 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Călărăşeanca IRINA POPA are nevoie de sprijinul nostru!

Călărăşeanca Irina POPA s-a aflat în noaptea de 30 octombrie printre tinerii din clubul Colectiv din Bucureşti. În aceste zile se află internată la Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca şi are probleme serioase de sănătate. Este momentul ca noi, călărăşenii să arătăm că ne pasă şi să-i venim în ajutor, pentru ca Irina să se întoarcă sănătoasă acasă.

În acest moment Irina este încă în stare critică, internată la secția Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Sunt momente grele, greu de explicat în cuvinte, pentru Irina și familia noastră. Însă, de asemenea, sunt momente cruciale pentru evoluția medicală a Irinei. Sunt momente în care liniștea o ajută să treacă cu bine peste această situație și, de aceea, rugămintea familiei este să așteptăm ca Irina să intre în echilibru, din punct de vedere medical, pentru ca medicii să poată interveni pentru ameliorarea stării ei, și, după aceea, să o putem vizita și să o sprijinim în recuperare.

 

pag 1Mulțumim încă o dată pentru avalanșa de încurajări și disponibilitate de ajutor!

Având în vedere perioada lungă și grea care urmează pentru Irina în ceea ce privește recuperarea medicală, familia noastră a decis să deschidă două conturi în care cei care doresc să o ajute pe Irina pot depune donații:

Titular conturi: LIVIU SORIN POPA

IBAN lei:

RO13INGB0000999900164316

IBAN EUR:

RO48INGB0000999905431077

Pentru ING codul SWIFT este: INGBROBU

Comentariile sunt inchise.