Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 1:30 pm - 9 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

Reţinut de poliţişti după ce a provocat un accident rutier

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Călăraşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, care, la data de 07 septembrie 2015, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei.

În noaptea de 07/08 septembrie 2015, C. Ştefan, de 19 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sohatu, a provocat un accident rutier după care a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul.

Verificările efectuate de poliţişti au condus la identificarea cu operativitate a acestuia, precum şi a victimei care se afla internată într-un spital din Bucureşti.

Conducătorul auto nu poseda permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

C. Ştefan, bănuit de săvârşirea faptei, este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventivă.

 
Autoturism condus de o persoană fără permis

În ziua de 8 septembrie 2015, agenţi de poliţie din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat, pe raza municipiului Călăraşi, pe M. Florin, de 27 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

La volan, cu alcool
Poliţişti din Călăraşi au identificat în trafic, pe Bulevardul Republicii, în noaptea de 9 septembrie 2015, un autoturism, condus de T. Ştefan, din comuna Dragoş Vodă, care a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Călăraşi, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.     

În cauză i s-a întocmit dosar penal.

Comentariile sunt inchise.