Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 8:53 pm - 8 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

Cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au prins în flagrant patru bărbaţi care au sustras aproximativ 800 kg de prumb de pe un teren ce aparţinea unei societăţi comerciale din comuna Cuza Vodă.

În noaptea de 06/07 septembrie 2015, poliţiştii au depistat într-o solă de porumb situată pe DN 3, pe B. Adrian, de 32 ani, M. Florin, de 32 ani, I. George, de 19 ani, și N. Marin, de 51 ani, toți din municipiul Călărași, care cu ajutorul unui autoturism și o remorcă, ar fi sustras aproximativ 800 kg de porumb ştuleţi de pe o solă ce aparține unei societăţi comerciale din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi.

Celor patru bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea faptei li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

 

Acţiuni pentru reducerea riscului rutier desfăşurate de poliţişti

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au desfăşurat, în perioada 4-5 septembrie 2015, pe drumurile publice din judeţ, o acţiune ce a vizat reducerea riscului rutier, prin identificarea şi sancţionarea persoanelor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau care nu posedă permis de conducere.

Au fost aplicate 139 de sancţiuni contravenţionale din care 8 sancţiuni pentru alcool şi au fost reţinute 11 permise de conducere din care 9 pentru alcool.

De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei

 

Exemple:

– U. Daniel, de 26 de ani, din comuna Grădiştea, judeţul Călăraşi, a fost depistat conducând pe raza localitaţii Grădiştea, un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat;

– D. Silviu, de 33 de ani, din comuna Chiselet, a fost depistat conducând pe DN 31, pe raza localitaţii Chiselet, un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat;

– V. Marius, de 34 ani, din București, a fost depistat conducând pe Bulevardul 22 Decembrie din municipiul Oltenița, conducând un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Municipal Oltenița.

Comentariile sunt inchise.