BĂNUIT DE TRAFIC DE MINORI, ARESTAT PREVENTIV

Media 4:05 pm - 4 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru BĂNUIT DE TRAFIC DE MINORI, ARESTAT PREVENTIV

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. bănuiesc un bărbat din comuna Dor Mărunt că ar fi racolat, găzduit şi exploatat sexual o minoră. Acesta a fost arestat preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 21 ani, din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, bănuit de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, bărbatul ar fi racolat o minoră, prin inducerea unei relaţii de prietenie, ar fi cazat-o şi ar fi exploatat-o sexual prin obligare la practicarea prostituţiei, pe raza municipiului Bucureşti şi în Franţa.

Bărbatul a fost reţinut de procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori în formă continuată, iar Tribunalul Călăraşi a dispus, la data de 02 februarie 2016, arestarea preventivă a acestuia.
Persoana bănuită a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE

Comentariile sunt inchise.