Aproximativ 120 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și F.C. Rapid București

Media 8:24 pm - 6 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Aproximativ 120 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre A.F.C. Dunărea 2005 Călărași și F.C. Rapid București

Miercuri, 07 octombrie a.c., aproximativ 120 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi F.C. Rapid Bucureşti, în cadrul Ligii a II-a a Campionatului Național de Fotbal. Partida de fotbal se va desfăşura pe Stadionul Municipal Călăraşi, începând cu ora 15.00.

Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată  a locului  de desfăşurare a manifestării sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Accesul și măsurile de ordine în incinta arenei sportive, vor fi asigurate de Poliția Locală Călărași și de firma de securitate specializată.

Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanţii la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.