AJOFM Călăraşi – 31 de locuri de muncă în străinătate, prin reţeaua EURES

Media 2:57 pm - 23 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru AJOFM Călăraşi – 31 de locuri de muncă în străinătate, prin reţeaua EURES

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în străinătate au la dispoziţie, pentru această săptămână, o ofertă de 31 de locuri de muncă vacante oferite prin reţeaua EURES.

Cele mai multe locuri de muncă (15) sunt oferite de angajatorii din Norvegia, pentru  domeniul petrolului şi gazelor naturale:  inginer supraveghetor, inginer submarin, senior inginer conducte sub presiune, senior inginer structuri, inginer proiect, verificator desene conducte de sprijin, verificator izomertic conducte, responsabil proiectare instalaţii, reglor conducte, inginer conducte, senior inginer supape, senior inginer proiectant, senior inginer sisteme de control, senior inginer proiectant ţevi şi senior inginer conducte sub presiune.
 
Pentru ocuparea acestor posturi se solicită studii de specialitate şi cunoştinţe foarte bune de limba engleză, scris şi vorbit. Salariile oferite sunt între 60.000 şi 150.000 euro brut/an, în funcţie de experienţă şi de calificare.  Tot în Norvegia, pentru un salariu între 4000 şi 4700 euro brut/lună, persoanele calificate în meseria de patiser sau cofetar, cu experienţă în domeniu şi cunoscătoare ale limbii engleze, pot lucra ca patiser şef.
 
Angajatorii din Germania oferă 5 locuri de muncă, dupa cum urmează:
–  3 posturiîn meseria de inginer software. Cerinţe: cunoştinţefoarte bune de limba engleză , cunoştinţe de limba germană. Salariul este 3000euro brut/lună;
– 2 posturi asistent medical generalist, pentru care se solicită calificare, iar deţinerea de cunoştinţe de limba germanăconstituie avantaj. Salariul oferit este de 1500 – 2100 euro brut/lună.
 
Tot în domeniul medical, poate fi ocupat un post de medic- director cercetare în laborator de patologie, în Austria. Salariul oferit este de 4.000 euro brut/lună. Se solicită cunoştinţe avansate de limba germană şi engleză.
 
Angajatorii din Slovacia pun la dispoziţia lucrătorilor români 2 posturi de medic stomatolog, pentru care solicită studii superioare de specialitate şi bune cunoştinţe de limba maghiară. Operatorii CNC pentru maşinile de strunjit, frezat şi alezat – prelucrare piese metalice pot lucra în Spania pentru un salariu între 19.000 şi 24.000 euro brut/an, dacă vobesc fluent limba spaniolă. De asemenea, drujbiştii cu experienţă de minim 2 ani în pădure şi cunoştinţe nivel mediu spre avansat de limba germană pot lucra, pentru un salariu de 1.300 euro net/lună, în Austria.
 
Persoanele interesate pot solicita mai multe detalii la sediul AJOFM Călăraşi sau pot pot consulta site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la adresa http://www.eures.anofm.ro/  pentru a vizualiza locurile de muncă vacante disponibile prin reţeaua EURES, precum şi condiţiile impuse de angajatorii statelor UE pentru ocuparea acestora.
Responsabil mass-media,
Simona DONCIU

Comentariile sunt inchise.