72 femei din Călărași au primit un contract de muncă în urma selecției pentru domeniul agricol- Spania

Media 6:37 pm - 26 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru 72 femei din Călărași au primit un contract de muncă în urma selecției pentru domeniul agricol- Spania

Ieri, 25 ianuarie 2016, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Călărași s-a desfășurat selecția pentru ocuparea celor 800 de locuri de muncă din domeniul agricol (culegător căpșuni) – Spania.

Au participat la acțiune 188 de femei din 14 județe ale țării. Au fost admise, au semnat și au primit pe loc un contract de muncă 156 de femei. Acestea vor pleca în Spania la jumătatea lunii viitoare și vor presta activități agricole pe o perioadă de 3 luni, pentru un salariu de 40 euro brut/zi.

Din județul Călărași au participat 92 de femei, 72 dintre acestea primind un contract de muncă pentru Spania.

Selecția pentru ocuparea celor 800 de locuri de muncă din domeniul agricol continuă în zilele de 27 și 28 ianuarie 2016,  la Craiova, județul Dolj.

Persoanele interesate, care nu au reușit să participe la selecția de la Călărași, se pot prezenta la Centrul Multifuncțional, str Târgului nr.26, Craiova, începand cu ora 9.00

Compartimentul  Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ

Comentariile sunt inchise.