15 locuri de muncă în Republica Cehă, ca șlefuitori – pilitori, oferite prin rețeaua EURES

Media 7:59 pm - 13 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru 15 locuri de muncă în Republica Cehă, ca șlefuitori – pilitori, oferite prin rețeaua EURES

În această perioadă, solicitanții unui loc de muncă în străinătate pot aplica pe unul dintre cele 15 locuri de muncă oferite în Republica Cehă, ca șlefuitor –pilitor.
Pentru ocuparea acestor posturi, solicitanții trebuie să aibă studii medii, calificare în meseria de lacatuș mecanic sau strungar(fontă), o stare bună de sănătate și abilități manuale bune.
Sarcinile contau în lustruirea produselor din fontă, finisarea suprafaței din fontă, pentru mașini auto. Se lucrează în două schimburi, inclusiv sâmbata. Se ofera locuri de munca pe termen lung, durata contractului fiind nedeterminată. Cazarea este la 7-8 minute de locul de muncă.
Se oferă 450 – 1000 euro net/lună, în funcție de performanță.
Persoanele din judetul Călărași care doresc să ocupe un loc de muncă în străinatate, vor prezenta un dosar care sa cuprindă urmatoarele documente:
– copie BI/CI sau copie pașaport cu valabilitate de minim șase luni;
– CV model EUROPASS într-o limbă de circulație europeană sau în limba română;
– cazierul judiciar în original care să ateste că nu aveți antecedente penale (termen de valabilitate șase luni);
– adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea ”apt pentru muncă”.
Dosarele se pot depune la AJOFM Călărași, str. 13 Decembrie nr.12, precum și la sediul Agenției Locale Oltenița, str. Argeșului nr.111, în funcție de domiciliul solicitantului. 

Comentariile sunt inchise.