“Ziua Cooperării Europene” va fi marcată la Călăraşi printr-o acţiune sportivă

Media 10:41 pm - 19 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru “Ziua Cooperării Europene” va fi marcată la Călăraşi printr-o acţiune sportivă

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru Graniţa România-Bulgaria (BRCT-Călăraşi), în calitate de Secretariat Tehnic Comun al Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013, va marca "Ziua Cooperării Europene" prin organizarea pe 22 septembrie a.c., la ora 11,00, a unei competiţii sportive de fotbal în Sala polivalentă din municipiul Călăraşi.

BRCT Călăraşi consideră această acţiune o oportunitate de promovare a cooperării româno-bulgară, cu atât mai mult cu cât oraşul Călăraşi este înfrăţit cu oraşul bulgar Silistra.

Pe 21 septembrie 2012, în întreaga Europă, se sărbătoreşte "Ziua Cooperării Europene". Campania este susţinută de Comisia Europeană şi majoritatea programelor de cooperare teritorială europeană s-au alăturat campaniei şi vor fi organizate în jur de 160 de evenimente.

Evenimentele propuse de programele participante sunt variate şi includ, printre altele, competiţii transfrontaliere, teatru pentru copii, concursuri de fotografie, drumeţii în natură, promovarea proiectelor.

Comentariile sunt inchise.