Zilnic, în serviciul comunității

Media 4:23 pm - 15 iulie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Zilnic, în serviciul comunității

La data de 14 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pe raza județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au intervenit la 57 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 .
De asemenea, polițiștii au constatat 8 infracțiuni, 2 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 de măsuri preventive.
Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 229 de sancțiuni, au reținut 11 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.
Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta siguranța comunității și, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situația o impune.
Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Comentariile sunt inchise.