UPDATE:CERCETAȚI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, VĂTĂMARE CORPORALĂ ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Media 4:37 pm - 6 iulie, 2022 0

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în județele Călărași, Ialomița, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.

Din cercetări, a reieșit că, la data de 15 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, ar fi agresat 2 bărbați în incinta unei societăți comerciale, cât și pe stradă, căuzând o tulburare gravă a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au pus în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat 6 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Totodată, față de alte 4 persoane care se sustrag urmării penale, va fi sesizată instanța de judecată cu propunere de luare a unei măsuri în lipsă.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni speciale din Călărași și București, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Lasă răspuns »