UPDATE: PERCHEZIȚII MATERIALE PIROTEHNICE

Media 9:26 pm - 14 decembrie, 2020 0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat percheziții la mai multe persoane fizice și juridice bănuite că dețin și comercializeză bunuri de natură pirotehnică.
Astăzi, 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare și trei controale la societăți comerciale, atât la persoane fizice, cât și juridice, bănuite că ar deține și ar comercializa bunuri de natură pirotehnică.
În fapt, presoanele fizice și juridice ar fi deținut și comercializat articole pirotehnice făra a fi autorizate în acest sens, pe raza județului Călărași, vânzarea efectuându-se, în general, către minori.
Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării 1.119 articole pirotehnice de diferite categorii.
De asemenea, în urma controalelor, au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării 55.950 articole pirotehnice de diferite categorii.
În cauză au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea a 3 infracțiuni de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Lasă răspuns »