Un polițist din cadrul IPJ Călărași a refuzat să ia mită

Media 12:47 pm - 1 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Un polițist din cadrul IPJ Călărași a refuzat să ia mită

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a refuzat să ia mită de la un cetățean.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Călărași, vineri, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Călărași, sub coordonare procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au prins în flagrant un cetățean care a încercat să mituiască un polițist, oferindu-i suma de 200 de Euro.

În fapt, agentul de poliție B.M. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Poliția Municipiului Oltenița – Biroul Rutier a sesizat D.G.A. – Călărași cu privire la faptul că cetățeanul P.I. i-a promis bani pentru a nu-i întocmi dosar penal după ce l-a depistat în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat.
 
La data de 01 februarie a.c.,, P.I. a fost prins în flagrant în timp ce oferea agentului de poliție 200 de Euro cu titlu de mită
 
Flagrantul a fost organizat cu sprijinul Departamentului de Informații și Protecție Internă.
 
Față de cel în cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, faptă prev. și ped. de art. 255 Cod penal, cu referire la art. 6 din Legea 78/2000.

Comentariile sunt inchise.