„Tu decizi! Votează legal!” – acțiuni de informare, desfășurate de polițiști și jandarmi în autogările din Călărași și Oltenița

Media 10:08 pm - 5 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru „Tu decizi! Votează legal!” – acțiuni de informare, desfășurate de polițiști și jandarmi în autogările din Călărași și Oltenița

Acțiunile de responsabilizare și conștientizare a alegătorilor cu privire la exercitarea dreptului de vot în mod legal, în cadrul campaniei de informare „Tu decizi! Votează legal!” continuă pe raza județului Călărași

Jandarmi și polițiști de proximitate și membri ai Centrului de Comunicare Județean Călărași au discutat cu cetățenii din autogările din municipiile Călărași și Oltenița și din Bazarul BIG Călărași.

Oamenii legii le-au explicat călătorilor, cumpărătorilor și comercianților care sunt prevederile Legii 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului și cum se sancționează mita electorală.

Cu sprijinul personalului din autogări, materialele promoționale (afișe și flyere cu mesajul campaniei de informare) au fost distribuite prin punctele obligatorii de trecere pentru călători.

De la demararea campaniei, pe raza județului Călărași, au fost distribuite 900 de afișe și 9000 de flyere cu prevederile legislației electorale în materia sancționării mitei electorale.

Având în vedere că această campanie de conștientizare, inițiată de Ministerul Administrației și Internelor, se desfășoară în toată perioada campaniei electorale, în preziua și în ziua alegerilor pentru Parlamentul României, la toate cele 234 de secții de votare de pe raza județului vor fi postate câte două afișe cu mesajul „Tu decizi! Votează legal!”.
 
CENTRUL DE COMUNICARE JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI

Comentariile sunt inchise.