Tânăr român, cercetat pentru punerea în circulație a unor produse contrafăcute

Media 12:15 pm - 17 februarie, 2022 Comentariile sunt închise pentru Tânăr român, cercetat pentru punerea în circulație a unor produse contrafăcute

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunse într-un autocar, sute de produse care purtau însemnele unor mărci cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere. Bunurile, estimate la o valoare de 75.000 lei, aparțineau unui cetățean român, pasager al mijlocului de transport.

În cursul acestei dimineți, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane pe ruta Turcia – România.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în cala de bagaje a mijlocului de transport, mai multe pungi care conțineau 102 parfumuri, 68 de genți și 150 de articole de încălțăminte, toate inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Cu privire la aspectele constatate, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțin unui cetățean român, în vârstă de 18 de ani, pasager al autocarului.

Bunurile, în valoare de aproximativ 75.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, față de cetățeanul român se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentariile sunt inchise.