Tânăr rănit grav într-un accident rutier produs in municipiul Călărași

Media 9:08 pm - 8 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Tânăr rănit grav într-un accident rutier produs in municipiul Călărași

Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Modelu a fost rănit grav într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiază într-o intersecție din municipiul Călărași.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, inspector Ramona Tudor a declarat pentru mediacalarasi.ro că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Potrivit acesteia, tânărul în timp ce conducea un moped s-a angajat în depășirea unui autovehicul care circula regulamentar în același sens de mers și a intrat în impact cu acesta în momentul în care autoturismul a intenționat să efectueze viraj la stânga.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului autoturismului – un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Călărași – și pozitiv pentru conducătorul mopedului, respectiv 0,07mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima a fost preluată de un echipaj de prim ajutor și transportată la Spitalul Municipal Călărași în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comentariile sunt inchise.