Suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, reţinuţi pentru 24 de ore

Media 9:58 am - 7 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, reţinuţi pentru 24 de ore

 

Mai mulţi suspecţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice pe raza comunei Frumuşani au fost reţinuţi de poliţişti.

Potrivit unui comunicat remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (I.P.J.) Călăraşi, în continuarea cercetărilor şi activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul inspectoratului au reţinut aseară 15 suspecţi de încăierare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi dimineaţa, poliţişti din cadrul I.P.J. Călăraşi – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, Poliţia Oraşului Budeşti, Secţia Rurale Gălbinaşi şi Postului de Poliţie Frumuşani, cu sprijinul jandarmilor, au descins la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, pentru punerea în executare a 21 de mandate de aducere.

În fapt, în seara de 03 septembrie a.c., membri unor familii din comuna Frumuşani au produs un conflict spontan pe raza localităţii, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente. Suspecţii au manifestat un comportament violent şi la adresa oamenilor legii, aruncând cu pietre în direcţia acestora şi a autovehiculelor. Ordinea şi liniştea publică a fost restabilită şi starea conflictuală a fost aplanată după intervenţia mai multor efective de poliţişti şi jandarmi, care au efectuat şi uz de armă în plan vertical.

Cei 15 suspecţi, P. Mihai, de 26 ani, P. Gheorghe, de 55 ani, P. Suraj, de 32 ani, P. Costică, de 45 ani, P. Mihai, de 25 ani, P. Alexandru, de 47 ani, C. Lucian, de 31 ani, C. Ștefan, de 26 ani, C. Petre, de 56 ani, C. Maria, de 55 ani, C. Marius – 36 ani, N. Ionel, de 42 ani, N. Gelu, de 40 ani, N. Marian, de 41 ani, M. Mihăiță, de 30 ani, toţi din comuna Frumuşani, au fost depuşi în arestul I.P.J. Călăraşi.

În cursul acestei zile vor fi prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.