Suspecți de tentativă de omor și ultraj contra bunelor moravuri, reținuți

Media 4:44 pm - 29 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru Suspecți de tentativă de omor și ultraj contra bunelor moravuri, reținuți

politiaPolițiștii de investigații criminale au identificat trei bărbați din comuna Modelu, care au provocat un scandal într-un bar din localitate și au agresat alte trei persoane.

În fapt, în noaptea de 11/12 ianuarie a.c., în timp ce se aflau la un bar din comuna Modelu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, A. Constantin, de 34 ani, A. Ștefan, de 23 ani și R. Cătălin de 22 ani, toți din localitate, i-au agresat pe B. Vasile, de 28 ani, pe V. Sergiu, de 30 ani, ambii din comuna Modelu, și pe D. Liviu, de 29 ani, din București.

După comiterea faptei, suspecții s-au sustras cercetărilor.

Întrucât, în urma examinării medico-legale a lui B. Vasile, s-a constatat că leziunile suferite i-au pus în primejdie viața, în cauză s-a declinat competența către Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor calificat și ultraj contra bunelor moravuri, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei suspecți.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași, urmând ca astăzi să fie prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.