Suspecţi de furt din locuinţă, reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore

Media 7:50 pm - 13 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suspecţi de furt din locuinţă, reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore

Doi bărbaţi din comuna Grădiștea au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore după ce au furat mai multe bunuri dintr-o locuință.

 

Potrivit unui comunicat remis joi de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, Postul de Poliţie Grădiştea a fost sesizat în această dimineaţă, în jurul orei 09,00, de E. Ion, de 66 ani, din municipiul Călăraşi, despre faptul că, în noaptea de 12/13 septembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin forţarea gratiilor unei ferestre în locuinţa, pe care o deţine pe raza comunei Grădiştea, şi au sustras o motosapă, un motofierăstrău, 60 de kilograme de zahăr, 50 de litri de ţuică şi mai multe conserve de fructe şi legume. Prejudiciul a fost estimat de proprietar la 4.500 lei.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi Secţiei Rurale Grădiştea au demarat de îndată cercetările, reuşind, în scurt timp, identificarea suspecţilor N. Radu, de 32 ani, şi F. Aurel, de 17 ani, ambii din comuna Grădiştea.

 

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

 

În urmă cu puţin timp, poliţiştii au emis pe numele celor doi suspecţi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi i-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

 

N. Radu şi F. Aurel vor fi prezentaţi vineri instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub aspecul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentariile sunt inchise.