Suspect de tâlhărirea unei femei pe o stradă din Călărași, arestat preventiv

Media 8:18 pm - 13 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suspect de tâlhărirea unei femei pe o stradă din Călărași, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 20 ani, suspectat că a tâlhărit o femeie pe o stradă din municipiul Călăraşi, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

 

Potrivit unui comunicat remis joi de Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au depistat şi reţinut miercuri, pentru 24 de ore, pe U. Ovidiu, de 20 ani, din Călăraşi, suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie. În fapt, în seara de 03 septembrie a.c., în jurul orei 17,10, acesta a smuls lănţişorul purtat la gât de o femeie de 41 ani, din municipiul Călăraşi, care se deplasa pe strada Cornişei, din localitate. Deşi victima a opus rezistenţă, bărbatul a reuşit să fugă. În toată perioada de după comiterea faptei suspectul s-a sustras cercetărilor.

 

Poliţiştii au recuperat bijuteria de aur, în valoare de aproximativ 1.000 lei, pe care au restituit-o persoanei vătămate.

 

U. Ovidiu a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Comentariile sunt inchise.