Șoferii Tribunalului Călărași puși la dispoziția unui notar public

Media 1:31 am - 20 noiembrie, 2018 Comentariile sunt închise pentru Șoferii Tribunalului Călărași puși la dispoziția unui notar public

Doi șoferi din cadrul Tribunalului Călărași au fost puși la dispoziția notarului public Șerban Angelica Valentina pentru a-i ”rezolva” problemele cu care aceasta se confruntă.

Șerban Angelica Valentina nu este alta decât soția președintelui Tribunalului Călărași care se pare că ”beneficiază” pe deplin de pe urma ”puterii” acestuia.

Recent cei doi au făcut ”echipă” și au ”sărit” în ajutorul notăriței deoarece vremea rea impunea urgent ca BMW-ul cu care se deplasează aceasta să aibă anvelope de iarnă.

Pe scurt: cei doi au venit cu autovehiculul tribunalului la sediul biroului notarial unde unul dintre ei a luat BMW-ul notăriței și apoi s-au deplasat la o vulcanizare ca să-i schimbe anvelopele de vară cu cele de iarnă. Totul s-a petrecut in timpul programului de lucru al acestora și anume in jurul orei 13.00.

Oare Ministrul Justiției, reprezentanții CSM-ului dar și cei de la Inspecția Judiciară vor fi interesați de ceea ce se întâmplă la Tribunalul Călărași?

Unul dintre cei doi șoferi este Constantin Năstase, zis Portofel care a fost acuzat recent de procurori de infracțiuni juridice. Acesta este cunoscut și ca un apropiat al familiei Șerban. La plecările acestora în vacanțe Constantin Năstase este cel ce le cără bagajele.

De menționat că soții Șerban dețin conform declarațiilor de avere sume fabuloase de bani.

 

Comentariile sunt inchise.