SALVAT DE POLIȚIȘTI!

Media 6:19 pm - 10 iulie, 2024 0

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 18:01, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 52 de ani, din comuna Mănăstirea, cu privire la faptul că fratele său ar fi plecat să adune recolta de pe un teren din extravilanul comunei și nu s-ar mai fi întors.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04:00, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi plecat de la domiciliu să adune recolta și nu ar mai fi revenit, iar fratele acestuia, de 52 de ani, ar fi plecat în căutarea sa.

Ulterior, pe malul unui canal de irigații din apropierea unui teren extravilan, bărbatul de 52 de ani ar fi găsit papucii și căruciorul fratelui său.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Călărași, alături de jandarmi din cadul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, la data de 10 iulie a.c., bărbatul de 50 de ani a fost găsit în stare de semi-conștiență, într-o cultură agricolă.

Acesta nu a putut furniza date despre ultimele 48 de ore, însă nu există indicii care să arate că ar fi fost victima vreunei infracțiuni, bărbatul fiind doar deshidratat și foarte confuz.

Acesta a fost transportat ulterior la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Lasă răspuns »