Rezultate etapa de zona ,,A” a camp. nationale de culturism 2.04.2016 OTOPENI-ILFOV

Media 10:39 am - 6 aprilie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Rezultate etapa de zona ,,A” a camp. nationale de culturism 2.04.2016 OTOPENI-ILFOV
CASIAN CIUTA (1)Sambata 2 aprilie 2016 a avut loc la Otopeni-Ilfov etapa de zona ,,A” a campionatelor nationale de culturism. Au fost prezenti un numar de 96 de sportivi din 14 judete, reprezentand cei mai buni si mai in forma culturisti ai zonei de sud a Romaniei (de la Mehedinti pana la Constanta).Clubul Fortus a fost prezent cu un numar de 8 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :
– ARPASANU IONEL-VIOREL  locul I cat. 60 kg Juniori mici
-DUTA  BOGDAN  l ocul I cat. 75 kg Juniori mari
-CIUTA CASIAN  locul I cat. +75  kg Juniori mari
-ARPASANU VIOREL-FLORIN locul II cat. 60 kg Juniori mici
-TAMASAN  FLORIN-GABI locul II cat. +70 kg Juniori mici
-DUMITRACHE ELISEI locul IV cat. 70 kg Juniori mici
-GHIORGHE GABRIEL-VICTOR locul V cat. 70 kg Juniori mici
-STEFANESCU ANDREI-TITEL locul VI cat. +70 kg Juniori mici 
La acest concurs, pentru juniori s-au facut 5 categorii de greutate-varsta dintre care sportivi de la FORTUS au castigat trei categorii si la doua au obtinut locul secund.
Fiind clubul cu cele mai bune rezultate la juniori din aceasta etapa de zona, iar sportivul CUTA CASIAN a fost declarat cel mai bun junior al concursului castigand OPENUL juniorilor.
Sportivii clubului FORTUS se pregatesc pentru Campionatele Nationale de Culturism Juniori ce se vor desfasura la IASI in perioada 23-35 Aprilie.
Presedintele clubului dl. Nelu Basfalion, multumeste sportivilor ptr. rezultatele obtinute si le ureaza succes la intrecerile de la Iasi. Deasemenea multumeste sponsorilor, mass-mediei calarasene si tuturor factorilor de raspundere care sunt aproape si sprijina acest sport numit CULTURISM.

Comentariile sunt inchise.