REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, AMENINȚARE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Media 6:23 pm - 9 iulie, 2021 Comentariile sunt închise pentru REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, AMENINȚARE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează 2 bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 08 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane.

În fapt, pe fondul unui conflict anterior, în jurul orelor 10:20, 2 persoane în vârstă de 41 și 29 de ani, au agresat fizic un bărbat pe raza municipiului Călărași.

Ca urmare a probatoriului administrat, față de cei 2 bărbați a fost probată activitatea infracțională și luată  măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

Comentariile sunt inchise.