Reținuți de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Media 6:48 pm - 11 iulie, 2023 0

La data de 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au fost sesizați, cu privire la o distrugere ce a avut loc în comuna Nana, județul Călărași.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că 3 bărbați, de 29, 41, respectiv 43 de ani, au provocat avarii la un autoturism, ce aparținea unei societăți comerciale, prin tăierea anvelopelor și spargerea geamurilor.
Autoturismul era condus de un bărbat, iar cele trei persoane l-ar fi și agresat pe fiul minor al acestuia, în vârstă de 16 ani.
Persoana agresată a formulat plângere penală împotriva agresorilor, iar societatea comercială care deține autoturismul nu a formulat plangere pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.
De asemenea, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 20:02, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rulală Curcani au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, unchi al aceluiași tânăr de 16 ani, implicat în conflictul din data de 4 iulie, cu privire la faptul că băiatul a fost agresat fizic.
Din primele cercetări, polițiștii au constatat faptul că, în jurul orei 19:45, tânărul ar fi fost agresat fizic, de către doi bărbați, de 29, respectiv 43 de ani, participanți și la agresiunea din 4 iulie, minorul fiind lovit în zona capului și a corpului.
Acesta a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
​La data de 8 iulie a.c., în continuarea cercetărilor în cadrul celor 2 dosare penale, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat pecheziții la locuințele celor 3 bărbați, unde l-au identificat și reținut pe bărbatul de 41 de ani, iar ceilalți doi bărbați se sustrag urmăririi penale.
Ulterior, în urma activităților desfășurate de polițiști, la data de 10 iulie a.c., cei doi bărbați s-au predat, iar față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Lasă răspuns »