REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE

Media 2:01 pm - 23 aprilie, 2021 Comentariile sunt închise pentru REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat 8 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

În perioada martie – aprilie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a unor persoane specializate în comiterea de furturi din locuințe de pe raza mai multor județe.

În fapt,  în ziua de 05 februarie a.c. mai multe persoane ar fi pătruns prin efracție într-o locuința situată în comuna Dragalina, județul Călărași, de unde ar fi sustras bijuterii din aur în cantitate de 110 grame, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.000 de lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate înscrisuri si mijloace materiale de proba  necesare probării activității infracționale. 

3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, precum și jandarmi din Călărași, Ilfov și București.

Comentariile sunt inchise.