REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU 24 DE ORE PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNII DE ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI ȘI TULBURAREA LINIȘTII ȘI ORDINII PUBLICE

Media 11:36 am - 1 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU 24 DE ORE PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNII DE ULTRAJ CONTRA BUNELOR MORAVURI ȘI TULBURAREA LINIȘTII ȘI ORDINII PUBLICE

Polițiștii au reținut, în urmă cu puțin timp, doi bărbați care în noaptea de 01/02 iunie a.c., au provocat un scandal în incinta unui bar din Municipiul Călărași / Cei doi urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Călărași au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de B. Marius, de 35 ani și P. Hristu, de 35 ani, ambii din Municipiul Călărași.

Cei doi suspecți, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmează a fi prezentați în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de 02 iunie a.c., în jurul orei 03.40, Poliția Municipiului Călărași a fost sesizată cu privire la faptul că în interiorul unui bar situat pe strada Prelungirea București, din localitate, este în derulare o stare conflictuală produsă între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în urma unor discuții contradictorii, B. Iulian, de 27 ani, din Municipiul Călărași, a fost agresat fizic de B. Marius, de 35 ani, P. Hristu, de 35 ani, ambii din Municipiul Călărași și A. Constantin, de 33 ani, din Comuna Modelu.

Totodată, în timpul conflictului, unul dintre agresori s-a dezechilibrat, căzând peste o masă și s-a tăiat într-o sticlă.
Atât B. Iulian, cât și B. Marius au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În noaptea respectivă, cei trei agresori au fost sancționați contravențional de polițiști, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată.

Comentariile sunt inchise.