Retinut pentru trafic de droguri de mare risc

Media 3:45 pm - 13 februarie, 2019 0

La data de 13.02.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatului C. A.- S., pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 12 februarie 2019 procurorii DIICOT-Structura centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au efectuat o percheziție pe raza municipiului Bucureşti, la domiciliul inculpatului, ocazie cu care au fost descoperite șase pachete învelite în material plastic și staniol, precum și două pungi, în interiorul cărora au fost identificate 2652 comprimate de MDMA care au fost achiziționate de către inculpat din Germania, în vederea comercializării către consumatori din București.
În cursul zilei de astăzi inculpatul a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
La activități au participat și jandarmi.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Lasă răspuns »