REȚINUT PENTRU OMOR CALIFICAT ȘI TENTATIVĂ DE OMOR CALIFICAT

Media 5:58 pm - 21 septembrie, 2022 Comentariile sunt închise pentru REȚINUT PENTRU OMOR CALIFICAT ȘI TENTATIVĂ DE OMOR CALIFICAT

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 04.55, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane.

În fapt, pe fondul unui conflict, un bărbat, de 79 de ani, a agresat doi rezidenți, în vârstă de 80 și 60 de ani, cu un obiect contondent.

Persoanele în cauză au fost trasportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior.

Cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentariile sunt inchise.