REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FOLOSIREA UNOR MINORI ÎN SCOP DE CERȘETORIE

Media 4:25 pm - 2 noiembrie, 2022 0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au reținut un bărbat pentru folosirea unor minori în scop de cerșetorie.

În perioada iulie – noiembrie a.c., la diferite intervale de timp, o femeie, în vârstă de 25 de ani, cu ajutorul concubinului său, în vârstă de 29 de ani, folosindu-se de 3 minori, în vârstă de 5 ani, 2 ani și 1 an, au practicat cerșetoria în diferite locații din municipiul Călărași.

La data de 01 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, împreună cu reprezentanți din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au desfășurat o acțiune, ocazie cu care, într-o garsonieră din municipiul Călărași, au fost identificați femeia și concubinul acesteia, precum și copiii lor minori, în număr de patru.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, urmează a se proceda la sesizarea D.G.A.S.P.C. Călărași cu privire la dispunerea măsurilor de protecție a minorilor într-un centru social specializat.

Lasă răspuns »