REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU DISTRUGERE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Media 3:32 pm - 13 iulie, 2021 Comentariile sunt închise pentru REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU DISTRUGERE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
La data de 11 iulie a.c., orele 22:12, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul.

În fapt, în jurul orei 22:00, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate, cu un topor i-ar fi lovit și distrus capota, aripa dreaptă față și geamul lateral de la portbagaj.
Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 12 iulie a.c., față de tânăr a fost probată activitatea infracțională și luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Comentariile sunt inchise.