Recomandări ale conducerii S.T.P.F. Călăraşi, în perioada sărbătorilor Pascale

Media 7:42 am - 22 aprilie, 2022 0

La nivelul structurilor Poliţiei de Frontieră de pe raza judeţului Călăraşi, continuă măsurile dispuse încă de la sfârşitul săptămânii trecute, pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, în vederea asigurării unui control eficient şi operativ.
La acest moment, prin Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, traficul autovehiculelor şi persoanelor se derulează normal, fără a se înregistra blocaje.
De menţionat, este faptul că, dacă situaţia o impune, numărul poliţiştilor de frontieră va fi suplimentat, astfel încât media timpilor de aşteptare să se încadreze în valorile normale.
Reprezentanţii poliţiei de frontieră Călăraşi, depun toate eforturile atât pentru realizarea obiectivelor asumate de Poliţia de Frontieră Română cât şi a celor specifice structurii noastre, scopul prioritar fiind alături de celelalte structuri MAI, din zona de competenţă, asigurarea securităţii tuturor cetăţenilor prin prevenirea şi combaterea fenomenelor infracţionale
Pentru perioada următoare, recomandăm persoanelor care doresc să petreacă sărbătorile Pascale în afara graniţelor ţării, să tranziteze frontiera naţională prin toate punctele deschise în regim internaţional.
Informaţii cu privire la situaţia traficului se pot obţine de pe aplicaţia Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei – www.politiadefrontiera.ro şi la telefonul de informare al Poliţiei de Frontieră Române, 021.9590, care funcţionează în regim permanent.

Lasă răspuns »