Răducu Filipescu: Senatorul Vasile Nedelcu nu va fi susţinut de PNL

Media 4:58 pm - 26 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Răducu Filipescu: Senatorul Vasile Nedelcu nu va fi susţinut de PNL

Preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Călăraşi, George Răducu Filipescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actualul senator UNPR, Vasile Nedelcu dacă va fi desemnat candidatul USL pe Colegiul nr. 1 Călăraşi nu va avea nicio susţinere din partea liberalilor.

„Dacă Uniunea Social Liberală îl va desemna pe domnul Nedelcu ca şi candidat al USL (…), el nu va fi susţinut de Partidul Naţional Liberal. (…) Din partea PNL nu va avea nici cea mai mică susţinere” a declarat George Răducu Filipescu, în conferinţa de presă susţinută la sediul organizaţiei pe care o conduce.

„Dacă domnul Nedelcu vrea să candideze, este problema dumnealui să candideze, să facă senator. Noi Partidul Naţional Liberal ne-am făcut o dată datoria şi l-am făcut senator. Liberalii l-au făcut senator. A binevoit să întoarcă spatele Partidului Naţional Liberal, iar acum vrea ca PNL să se întoarcă iar cu faţa la el. S-o fi întors cu faţa către noi, dar noi ne-am întors cu faţa spre Dumnezeu, iar el stă cu spatele către Dumnezeu. Aşa că, pa, pa! Să-şi găsească domnul senator Nedelcu susţinători în Colegiul nr.1 senatorial de unde doreşte domnia sa” a mai spus liderul liberalilor călărăşeni.

Totodată, acesta s-a arătat foarte hotărât afirmând că mai bine îşi taie un picior decât să-i mai facă campanie senatorului Nedelcu.

Senatorul UNPR, Vasile Nedelcu a anunţat, miercurea trecută, într-o conferinţă de presă, că va fi candidatul USL din partea UNPR în Colegiul nr.1 din judeţul Călăraşi la alegerile parlamentare din decembrie. 

Tot miercurea trecută, primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Călăraşi au susţinut într-o conferinţă de presă, ce a avut loc la sediul organizaţiei judeţene a partidului, că sunt nemulţumiţi de faptul că Vasile Nedelcu va candida în Colegiul nr. 1 din partea USL. Aceştia au mai spus că nu îl vor "susţine" în campania electorală pentru alegerile parlamentare pe senator, pe motiv că nu au fost "ajutaţi" pe perioada mandatului acestuia.

Comentariile sunt inchise.