PTF Giurgiu – Informare

Media 9:33 am - 26 iunie, 2022 0

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, pentru aproximativ 1.300 camioane, 2.900 autoturisme și 11.000 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară au fost înregistrate aproximativ 1.200 camioane, 4.700 autoturisme și 16.000 de persoane.
Controlul se efectuează în prezent, atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară, pe câte patru artere de circulație destinate turismelor, se înregistrează un timp de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 10 de minute pe sensul de intrare în țară și de 20 de minute, pe sensul de ieșire din țară.
Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte 5 artere de circulație, atât pe sensul de intrare în țară cât și pe sensul de ieșire din țară. Înregistrăm un timp de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră la autocamioane, pe ambele sensuri de circulație, de 30 de minute.
Înregistrarea acestor timpi de așteptare este determinată de numărul mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit, într-un timp foarte scurt.
Recomandăm persoanelor care doresc să tranziteze frontiera:
⮚ să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei
⮚ să tranziteze toate punctele de trecere a frontierei deschise traficului internațional astfel încât să se preîntâmpine aglomerarea acestora.

Lasă răspuns »