Protest împotriva corupției și abuzurilor din justiție

Media 8:24 pm - 8 iunie, 2018 1

Un bărbat în vârstă de 51 ani din municipiul Oltenița a protestat, vineri, în fața Prefecturii Județului Călărași, nemulțumit de faptul că în justiție există corupție și abuzuri.

Acesta a declarat că a fost condamnat pe nedrept alături de alți membri ai familiei la pedeapsa închisorii și prin acest protest dorește aflarea adevărului.

Protestul în cauză a fost unul autorizat de primarul municipiului Călărași.

Mai jos declarația completă a protestatarului:

One Comment »

  1. Fleancu Gelu 13 iunie 2018 at 10:25 -

    Un infractor notoriu se da acum victima.N-are caracter, n-are scrupule, e sadic si cinic.Pentru a frauda statul, a infiintat mai multe firme pe numele socrului sau, care nu era stiutor de carte si avea un handicap sever, si pe numele copiilor.Minte asa cum respira si , din pacate, a reusit sa prosteasca/corupa mai multe persoane care ar fi trebuit sa-l tina la distanta.Are arta coruperii si infractiunea in sange.Daca cineva il va face sa vorbeasca si sa spuna cat si pe cine a corupt in lunga lui activitate infractionala, va fi sow/deranj/cutremur.Face o referire la persoana mea ,cum ca eu as fi baut tuica cu procurorul Hera. Eu nu beau tarie nici acasa la mine, iar in acel dosar EU NU AM LUCRAT CU pr. Hera, ci cu pr Garlea.El abereaza si cauta in continuare sa prosteasca…I-am spus ca intr-o zi i se va infunda si va raspunde ptr faptele sale…si iata ca a venit acea zi..Nu stiti cat rau a facut acest om pe platforma SIDERCA alaturi de multi altii…..Deocamdata atat