Program artistic special „ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN”

Media 9:29 pm - 19 decembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Program artistic special „ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN”

Elevii clasei pregătitoare „Albinuțele” de la Școala „Nicolae Titulescu” Călărași au pregătit miercuri un program artistic special pentru Moș Crăciun.

„Activitatea literar-artistică prilejuită de apropierea sărbătorilor de iarnă face parte din activitățile extrașcolare pe care ne-am propus să le desfășurăm în anul școlar 2012-2013. Sunt activități complementare procesului instructiv-educativ, care reprezintă un punct de atracție pentru copii. Au un scop precis și o strategie de desfășurare. Aduc „noul”, „surpriza” intelectuală și afectivă. Elevii vor cunoaște dinainte obiectivele activității și modul de desfășurare. Prin această activitate ne-am propus să păstrăm datinile și obiceiurile strămoșești, să intonăm  cântece specifice sărbătorilor de iarnă, toate acestea fiind un prilej de bucurie, emoție, bună dispoziție, atât pentru copii cât și pentru părinți” a declarat, pentru www.mediacalarasi.ro, profesoara Flori Gheorghe.
 
O altă activitate extrașcolară a clasei pregătitoare „Albinuțele” este și participarea în cadrul proiectului național “Clasa pregătitoare, de la deziderat la realizare”. 

Această clasă s-a înscris în acest proiect cu fotografii ce cuprind aspecte din orele de curs. Tot în cadrul acestui proiect au fost implicați atât părinții cât și cadrele didactice de la toate clasele pregătitoare de la Școala  Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași, completând chestionare  în vederea sondării opiniilor lor cu privire la clasa pregătitoare. 

Profesoara Flori Gheorghe de la clasa pregătitoare „Albinuțele” s-a înscris în proiect cu o lucrare în vederea realizării unui „Ghid de bune practici – Clasa pregătitoare, de la deziderat la realizare”, lucrare ce cuprinde proiectarea unor activități integrate la clasa pregătitoare.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Comentariile sunt inchise.