Primarul municipiului Călărași a fost mințit de conducerea Grădinii Zoologice cu privire la situația compresorului nou, aflat în gestiunea complexului, dar care a fost folosit în gospodăria familiei Blebea, de la achiziționare și până la data dezvăluirilor făcute de presă

Media 12:28 am - 14 iunie, 2022 Comentariile sunt închise pentru Primarul municipiului Călărași a fost mințit de conducerea Grădinii Zoologice cu privire la situația compresorului nou, aflat în gestiunea complexului, dar care a fost folosit în gospodăria familiei Blebea, de la achiziționare și până la data dezvăluirilor făcute de presă

La sfârșitul lunii februarie a.c., la sediul Organizației județene PSD Călărași a avut loc o conferință de presă, la care a participat și primarul muncipiului Dulce Marius Grigore.

Profitând de prezența acestuia, după finalizarea conferinței, l-am invitat să ne însoțească la Complexul de Agrement Dumbrava – Grădina Zoologică și să verifice dacă un bun (n.r. compresor nou), care se află în gestiunea complexului, este folosit la Acvariu sau a fost înlocuit cu unul vechi adus de directoarea Blebea Valentina Georgiana.

Cum era de așteptat, primarul a refuzat invitația noastră, motiv pentru care am solicitat acestuia să ne comunice relații scrise referitoare la compresorul achiziționat de complex la data de 18.10.2021, iar cu adresa nr.36435/31.05.2022, acesta ne confirmă că a fost achiziționat de la Bricostore un compresor nou necesar obiectivului Acvariu, dar și că acesta se află în posesia complexului (n.r. deși noi susținem că este vorba de proprietate), de la data achiziționării și până în prezent.

Primarul ne-a mai comunicat că directoarea Blebea Valentina Georgiana a adus în complex și un compresor proprietatea acesteia, fiind invocată necesitatea asigurării condițiilor de funcționare a sistemului de ventilație pentru preîntâmpinarea producerii unor eventuale și viitoare defecțiuni.

Considerăm că primarul municipiului a fost mințit de directoarea Blebea deoarece, a doua zi după conferința de presă, soțul acesteia a venit cu autoturismul personal și a predat unui angajat al complexului, compresorul nou, care a fost achiziționat la data de 18.10.2021, însă a refuzat să ridice compresorul vechi, pe care l-a adus la complex doar pentru a-l înlocui pe cel nou, transportat de șoferul angajat al complexului imediat după achiziționare, în domiciliul familiei Blebea.

„A venit cu mașinii lui …. la opt a fost acolo …. el (n.r. soțul directoarei) și cu Auraș (n.r. cumnatul directoarei) ….. și el a deschis portbagajul, am văzut ăla (n.r. compresorul nou) ….și cei cu ăsta? Hai, ajută-mă să îl dau jos, Dane ….. L-am luat amândoi, l-am băgat înăuntru …. zic: ți-l aduc p’ ăla al tău? Că îl am în spate acolo (n.r. compresorul vechi adus de directoare pentru al-l substitui pe cel nou)…. De ăsta (n.r. compresorul nou) era vorba (n.r. în conferința de presă)! Tot balamucul e din cauza tovarășului ăla al tău!”


Totodată, precizăm că primarul municipiului ne-a comunicat anterior printr-o altă adresă, că soțul directoarei Blebea Valentina Georgiana, nu este angajat al complexului, situație în care ne întrebăm ce căuta zilnic în incinta complexului cu mașina personală.

 

Și pentru acest articol, îl invităm pe domnul împuternicit adjunct Ivănuș Răzvan George să își facă treaba și să cerceteze aspectele pe care le-am tot semnalat și prin articolele anterioare, pentru că am aflat că polițiștii nu sunt interesați de faptele relatate, ci de persoana jurnalistului, pentru a suporta niște consecințe, „fără supărare”.

Comentariile sunt inchise.